Vildtaften
5 retters menu serveret med vinmenu
tilpasset maden.
&
Velkomstdrink
Lørdag d. 9 Februar Kl. 18:00

Vildt fløde suppe serveret med stykker af vildtsvin
Samt sprødstegt pancetta.

Bison carpaccio
Anrettet med spæde salat, trøffel olie, ristet nødder samt
granatæbler

Tatar af dyr
Anrettet med vagtelæg &
Senneps urter.

Lammekrone
Anrettet med portvinssyltet pære,
Ristet svampe, kartoffel timbale samt
Tomatiseret rosmarinsauce

Parfait is af mørke bær
Anrettet med brændt figen.

Pris pr. person 798,-
Med velkomst
5 retters menu & vine.

Nytårsaften.

       Mad ud af huset.

Afhentes mellem kl. 12.00-15.00

4 retters menu.

Jordskokke suppe.

Serveret med sprødstegt pancetta.

Samt brøndkarse olie.

Røget lakseroulade

Fyldt med mascarpone creme samt oliven.

Serveret med sprødsalat samt safran creme.

Ribeye

 Anrettet med portvinssauce,

Bagte flødekartoffel tårn, brændte svampe samt ristet urter og

Langtidsbagte dadeltomater.

Panna cotta

Italiensk flødedessert

Serveret med råsyltet bær

Pris 299,-

 4 retters menuen

Kan bestilles fra 1 til 400 personer.

Menuen er forberedt og kræver meget lidt arbejde.

Udførlig beskrivelse af færdiggørelsen samt billede

Til anretning udleveres ved afhentning.