Vildtaften.

5 retters menu serveret med vinmenu

tilpasset maden.

&

Velkomstdrink

Lørdag d. 29 Februar Kl. 18:00

 

Vildt consomme

Serveret med vagtelæg, krydderurter samt stykker af fasan.

 

Vildt carpaccio

Anrettet med spæde salat, trøffel olie, sennepsurter samt

granatæbler

 

Lammekrone

Serveret med kartoffel timbale samt

Rødløgskompot, sauteres østershatte samt langtidsbagte daddeltomater.

 

Røget brie

Anrettet med stenalderbrød samt

Afrikanske balsamico løg & blommekompot

 

Chokolade mousse

Kraftig mousse af mørk chokolade

Serveret med mørke bær.

  

Pris pr. person 798,-

Med velkomst

5 retters menu & vine.

Skaldyrs Aften

Onsdag d. 20 maj 2020

Buffet med drikkevarer kl. 18-22
Brasseriet lukker kl. 24

I tidsrummet kl. 18-22
serveres der bobler, riesling, chardonnay, sauvignon blanc, rose samt pinot noir ad libitum
i starter med kammuslinger lagt på skagen skinke fra slagter munch, serveret med blomkålspure.
buffet:
Hvidløgsstegte tiger-rejer, røget grønne line muslinger,
friske østers, rejesalat,
pasta salat med hele små blæksprutter,
røget muslinger, krabbesalat
hummer suppe, dampet blå muslinger,
grillet jomfru hummer, pil-selv rejer,
dild kogte krebs, tomat/mozzarella brød med hummer mousse,
tomatsalat med lakserogn, skaldyrs pate,
risotto med mascarpone og krebsehaler,
dampet venus muslinger, lakse tærte med skovsyre.
lakseroulade med oliven og urter.
tun paté.
Thai inspireret ristet karry ris med skaldyr
tang salat, aioli dressing, pestoer, artiskok creme.
hertil flere slags stenbagte brød m. smør.

Pris 998,- pr. person.

Der tages forbehold for ændringer alt efter havets udbud.