Nytårsaften

       Mad ud af huset.

Afhentes mellem kl. 12.00-15.00

4 retters menu.

Røget lakse tatar

Med rødløg, agurk & spædesalater.

Anrettet med safrancreme.

Vitello tonnato

Skiver af kalvekød serveret med tunsauce, sprød salat samt blomstercapers.

Ribeye

 Anrettet med tomatiseret rosmarinsauce,

bagte flødekartoffel tårne, saute af østershatte og forårsløg samt

langtidsbagte dadeltomater & portvinsyltet pære.

Chokoladebrownie

Serveret med hindbærcreme, friske bær samt coulis.

Pris 325kr

 4 retters menuen

Kan bestilles fra 1 til 400 personer.

Menuen er forberedt og kræver meget lidt arbejde.

Udførlig beskrivelse af færdiggørelsen samt billede til anretning udleveres ved afhentning.

        

Vildtaften.

5 retters menu serveret med vinmenu

tilpasset maden.

&

Velkomstdrink

Lørdag d. 29 Februar Kl. 18:00

 

Vildt consomme

Serveret med vagtelæg, krydderurter samt stykker af fasan.

 

Vildt carpaccio

Anrettet med spæde salat, trøffel olie, sennepsurter samt

granatæbler

 

Lammekrone

Serveret med kartoffel timbale samt

Rødløgskompot, sauteres østershatte samt langtidsbagte daddeltomater.

 

Røget brie

Anrettet med stenalderbrød samt

Afrikanske balsamico løg & blommekompot

 

Chokolade mousse

Kraftig mousse af mørk chokolade

Serveret med mørke bær.

  

Pris pr. person 798,-

Med velkomst

5 retters menu & vine.