Skaldyrs Aften

Onsdag d. 20 maj 2020

Buffet med drikkevarer kl. 18-22
Brasseriet lukker kl. 24

I tidsrummet kl. 18-22
serveres der bobler, riesling, chardonnay, sauvignon blanc, rose samt pinot noir ad libitum
i starter med kammuslinger lagt på skagen skinke fra slagter munch, serveret med blomkålspure.
buffet:
Hvidløgsstegte tiger-rejer, røget grønne line muslinger,
friske østers, rejesalat,
pasta salat med hele små blæksprutter,
røget muslinger, krabbesalat
hummer suppe, dampet blå muslinger,
grillet jomfru hummer, pil-selv rejer,
dild kogte krebs, tomat/mozzarella brød med hummer mousse,
tomatsalat med lakserogn, skaldyrs pate,
risotto med mascarpone og krebsehaler,
dampet venus muslinger, lakse tærte med skovsyre.
lakseroulade med oliven og urter.
tun paté.
Thai inspireret ristet karry ris med skaldyr
tang salat, aioli dressing, pestoer, artiskok creme.
hertil flere slags stenbagte brød m. smør.

Pris 998,- pr. person.

Der tages forbehold for ændringer alt efter havets udbud.