Køge Festuge
UGE 35 2019

kl.11.00 til 16.30 

Hummer mousse

Anrettet på friske grønne asparges, Serveret med safrancreme          98,-

Carpaccio.

Rå marineret oksekød, serveret med spæde salater, frisk høvlet parmesanost,

vilde oliven samt valnøddepesto               98,-

Vitello Tonnato.

Skiver af kalv serveret med tunsauce, spæde salater, kapers & pesto  98,-

 Krabbesalat(surimi).

Serveret med ristet brød & smørdampede grønne asparges             95,-

Sandwich.

Tunmousse med spæde salater og blomsterkapers                       79,-

Serranoskinke, manchego ost, spædesalater og pesto                    79.-

Tapas bræt.

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs patë med skovsvampe, cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pesto, vilde oliven & semi-dried tomater

Hertil frisk bagt brød & smør.                                148,-

Dessert.

Fragilite roulade serveret med skovbærcoli og friske bær.              68,-

Cremet vaniljeis med rå syltet bær                                       55,-

Køge Festuge
UGE 35 2019

kl.16.30 til 22.30

Vælg mellem 2 forretter.

Hummer mousse.

Anrettet på friske grønne asparges.

Serveret med safrancreme 

Carpaccio

Rå marineret oksekød, serveret med spæde salater, frisk høvlet parmesanost, vilde oliven samt valnøddepesto    

           Begge forretter serveres med brød & smør. 

Hovedret.

Tapas bræt

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs paté med skovsvampe, krabbesalat(surimi), cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pesto, vilde oliven & semi-dried tomater. Hertil frisk bagt brød & smør.                                           

Dessert.

Skovbær fromage serveret med flødeskum & friske bær. 

 Pris 2 retter 298,-inkl. et glas cava 328,-

Pris 3 retter 348,- inkl. et glas cava 378,-