Dining Week.

11. Februar til 16. februar 2019.

Fra kl 17.00.   

3. retter kr 200.-

Røget okseindelår.

Serveret med senneps urter samt brøndkarseolie

Hertil brød og smør.

Langtidsbagte skanke.

Anrettet med sweet potato fries,

røget løgsauce samt gulerodstimbale.

Citronfromage

med flødeskum på toppen.

Winemakers Dinner

Torsdag den 28. marts 2019, kl. 19.00

– hos Brasseriet Baum

Vi har nu fornøjelsen af at inviterer til vinsmagning og lækker tapasbuffet. Vi skal smage vine fra vinhuset Viberti, som blev grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet, da Antonio Viberti købte en kro, kendt som ”Al Buon Padre”, i Vergne-distriktet i Barolo sammen med en tilhørende gård, som producerede den vin, der blev serveret på kroen.

6 vine og tapasbuffet

398,- pr. pers.

Skaldyrs Aften
Onsdag 29. Maj 2019

Buffet med drikkevarer kl. 18-22

I tidsrummet kl. 18-22 serveres der

bobler, riesling, chardonnay, sauvignon

blanc, rose samt pinot noir ad libitum

i starter med en forret: kammuslinger lagt på skagen skinke fra slagter munch, serveret med blomkålspure.

Buffet:

Hvidløgsstegte tiger-rejer, røget grønne line muslinger,

friske østers, rejesalat,

pasta salat med hele små blæksprutter,

røget muslinger, krabbesalat

hummer suppe, dampet blå muslinger,

grillet jomfru hummer, pil-selv rejer,

dild kogte krebs, tomat/mozzarella brød med hummer mousse,

tomatsalat med lakserogn, skaldyrs pate,

risotto med mascarpone og krebsehaler,

dampet venus muslinger, lakse tærte med skovsyre.

lakseroulade med oliven og urter.

tunpate.

Thai inspireret ristet karry ris med skaldyr

tang salat, aioli dressing, pestoer, artiskok creme.

hertil flere slags stenbagte brød m. smør.

Pris 998,- pr. person.

(der tages forbehold for ændringer alt efter havets udbud.)

Brasseriet Baum lukker kl. 24