Køge Festuge
UGE 35 2019

kl.11.00 til 16.30 

Hummer mousse

Anrettet på friske grønne asparges, Serveret med safrancreme          98,-

Carpaccio

Rå marineret oksekød, serveret med spæde salater, frisk høvlet parmesanost,

vilde oliven samt valnøddepesto               98,-

Vitello Tonnato

Skiver af kalv serveret med tunsauce, spæde salater, kapers & pesto  98,-

 Krabbesalat(surimi)

Serveret med ristet brød & smørdampede grønne asparges             95,-

Sandwich

Tunmousse med spæde salater og blomsterkapers                       79,-

Serranoskinke, manchego ost, spædesalater og pesto                    79.-

Tapas bræt

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs patë med skovsvampe, cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pesto, vilde oliven & semi-dried tomater

Hertil frisk bagt brød & smør                            148,-

Dessert

Fragilite roulade serveret med skovbærcoli og friske bær.              68,-

Cremet vaniljeis med rå syltet bær                                       55,-

Køge Festuge
UGE 35 2019

kl.16.30 til 22.30

Vælg mellem 2 forretter

Hummer mousse

Anrettet på friske grønne asparges

Serveret med safrancreme 

Carpaccio

Rå marineret oksekød, serveret med spæde salater, frisk høvlet parmesanost, vilde oliven samt valnøddepesto    

           Begge forretter serveres med brød & smør

Hovedret

Tapas bræt

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs paté med skovsvampe, krabbesalat(surimi), cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pesto, vilde oliven & semi-dried tomater. Hertil frisk bagt brød & smør                                          

Dessert

Skovbær fromage serveret med flødeskum & friske bær.

 Pris 2 retter 298,-inkl. et glas cava 328,-

Pris 3 retter 348,- inkl. et glas cava 378,-

Gourmet Aften

lørdag d. 5 oktober 2019

Kl. 18.oo.

Velkomstdrink

7 retters menu med vinmenu

Hummermousse

anrettet på grønne asparges overhældt med sauce hollandaise.

Løgsuppe

tilsmagt med sherry, serveret med ostegratineret brød.

Vildt carpaccio

serveret med ristet svampe og trøffelolie .

Granatæble granite

anrettet med ristede pinjekerner.

Kalve rib eye

serveret med bagte dadeltomater, ovnbagt kartoffelmos tilsmagt med parmasan, spinat souffle

og tomatiseret rosmarinsauce.

Dansk røget brie

serveret med portvins pære og ristet rugbrød.

Marengstærte med hindbær

anrettet med skovbær culis samt friske bær. 

pris 798,- pr. person.

Der tages forbehold for ændringer alt efter årstidens udbud.