Events – Brasseriet Baum

Køge festuge (uge 35 – 26/8 – 1/9)

kl.11.00 til 16.30 ( Frokost )

 

Røget lakse tatar

Blandet med sprød salat, rødløg samt agurk., Serveret med safrancreme     98,-

 

Carpaccio

Rå marineret oksekød, serveret med spæde salater, frisk høvlet parmesanost,

vilde oliven samt valnøddepesto               98,-

 

Vitello Tonnato

Skiver af kalv serveret med tunsauce, spæde salater, kapers & pesto  98,-

 

Krabbesalat(surimi)

Serveret med ristet brød & smørdampede grønne asparges            95,-

  

Sandwich

Tunmousse med spæde salater og blomsterkapers                      79,-

Serranoskinke, manchego ost, spædesalater og pesto                    79.-

  

Tapas bræt

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs patë med skovsvampe, cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pesto, vilde oliven & semi-dried tomater

Hertil frisk bagt brød & smør.                                148,-

 

Dessert

Fragilite roulade serveret med skovbærcoli og friske bær.              68,-

Cremet vaniljeis med rå syltet bær                                      55,-

Køge festuge (uge 35 – 26/8 – 1/9)

kl.16.30 til 22.30 ( Aften )

Vælg mellem 2 forretter.

Røget lakse tatar.

Blandet med sprød salat, rødløg samt agurk.

Serveret med safrancreme

 

Carpaccio

Rå marineret oksekød, serveret med spæde salater, frisk høvlet parmesanost, vilde oliven samt valnøddepesto   

           Begge forretter serveres med brød & smør.

 

Hovedret

Tapas bræt

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs paté med skovsvampe, krabbesalat(surimi), cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pesto, vilde oliven & semi-dried tomater. Hertil frisk bagt brød & smør.

                                           

Dessert

Cremet vaniljeis serveret med råsyltet bær.

 

 Pris 2 retter 278,-

Pris 3 retter 325,-

Fransk aften.

Lørdag d. 29 september kl.18

6 retter med vine kr. 698,-

Foie gras

serveret med portvinspære, samt ristet brød &

balsamicoglace.

3 stk. franske østers

serveret med granatæble.

Rødvinsgranitè.

Langtidsbagt skank

serveret med pom anna, rødløgskompot samt smørdampet

springløg & kraftig sauce demi glace.

Lun  Chèvre Chaud

på sprøde salater med ristet mandler & råsyltet bær.

Gateau Marcel

serveret med friske bær og cremet vanilje is.