Nytårsaften
Mad ud af huset.
Afhentes mellem kl. 12.00-15.00
4 retters menu.
Røget lakse tatar
Med rødløg, agurk & spædesalater.
Anrettet med safrancreme.
Vitello tonnato
Skiver af kalvekød serveret med tunsauce, sprød salat samt blomstercapers.
Ribeye
Anrettet med tomatiseret rosmarinsauce,
bagte flødekartoffel tårne, saute af østershatte og forårsløg samt
langtidsbagte dadeltomater & portvinsyltet pære.
Chokoladebrownie
Serveret med hindbærcreme, friske bær samt coulis.
Pris 325kr
4 retters menuen
Kan bestilles fra 1 til 400 personer.
Menuen er forberedt og kræver meget lidt arbejde.
Udførlig beskrivelse af færdiggørelsen samt billede til anretning udleveres ved afhentning.
Vildtaften.
5 retters menu serveret med vinmenu
tilpasset maden.
&
Velkomstdrink
Lørdag d. 29 Februar Kl. 18:00
Vildt consomme
Serveret med vagtelæg, krydderurter samt stykker af fasan.
Vildt carpaccio
Anrettet med spæde salat, trøffel olie, sennepsurter samt
granatæbler
Lammekrone
Serveret med kartoffel timbale samt
Rødløgskompot, sauteres østershatte samt langtidsbagte daddeltomater.
Røget brie
Anrettet med stenalderbrød samt
Afrikanske balsamico løg & blommekompot
Chokolade mousse
Kraftig mousse af mørk chokolade
Serveret med mørke bær.