Frokost
Aften
Dessert
Vinkort

Menukort som gælder for 2020

Morgen og frokost

Fra kl. 11:00 til 16:30

Mens du venter

Ostefondue 45,-

LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD.

Sandwich

Serranoskinke sandwich 89,-

SERRANO SKINKE, MANCHEGO OST, SPÆDE SALATER OG PESTO.

Krabbesalat 89,-

KRABBESALAT ( SURIMI ) MED SPÆDE SALATER.

Tunsandwich 89,-

SPÆDE SALATER.

Sortfodsskinke sandwich 98,-

SORTFODSSKINKE, EMMENTALER, TOMATPESTO OG BITTER SALAT.

Carpaccio 98,-

RÅMARINERET OKSEKØD, SERVERET MED SPÆDE SALATER, FRISK HØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN SAMT VALNØDDEPESTO.

Krabbesalat (SURIMI) 95,-

SERVERET MED RISTET BRØD OG SMØRDAMPEDE GRØNNE ASPARGES.

Vitello tonnato 98,-

SKIVER AF KALVEKØD SERVERET MED TUNSAUCE, SPRØD SALAT SAMT PESTO OG BLOMSTERCAPERS.

Reje pil pil 85,-

TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE.

Hummermousse 98,-

ANRETTET PÅ FRISKE GRØNNE ASPARGES SERVERET MED SAFRANCREME.

Risotto Lille. 128,-  Stor 168,-

HVIDVINSRISOTTO MED MASCARPONE, FRISKE GRØNNE ASPARGES SAMT TIGERREJER SERVERET MED PARMESANFLAGER.

Frisk pasta Lille. 128,-  Stor 168,-

Pasta vendt i urteflødecreme samt parmesan på toppen. Vælg mellem laks og asparges eller serranoskinke og svampe.

Tapas

Smagen af Spanien 98,-

3 SKIVER SERRANO SKINKE, 3 SKIVER SORTFODSSKINKE, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER.

Til den lækkersultne 129,-

1 SKIVE SERRANO SKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OST, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.

Oplevelsen 169,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 3 SLAGS OSTE, KRABBESALAT, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ARTISKOKCREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.

Luxus tapas med fisk 209,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, TUN PATÉ, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ARTISKOK CREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD.

Tilkøb pr. variant 35,-

– LØGRINGE MED RØGCREME

– SPRØDSTEGT KYLLINGESKIND MED PEBERFRUGTCREME

– OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA

Aften

Fra kl. 17:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30

Mens du venter

Ostefondue 45,-

LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD.

Forretter

Carpaccio 98,-

RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISKHØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG VALNØDDEPESTO.

Hummermousse 98,-

Anrettet på friske grønne asparges serveret med safrancreme.

Vitello tonnato 98,-

Skiver af kalvekød serveret med tunsauce, sprød salat samt pesto og blomstercapers.

REJE PIL PIL 85,-

TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE.

Hovedretter

Risotto Lille. 135,-  STOR 175,-

Hvidvinsrisotto med mascarpone, friske grønne asparges samt tigerrejer serveret med parmesanflager.

Frisk pasta Lille. 135,-  STOR 175,-

Pasta vendt i urteflødecreme samt parmesan på toppen. Vælg mellem laks og asparges eller serranoskinke og svampe.

Tapas

Smagen af Spanien 98,-

3 SKIVER SERRANO SKINKE, 3 SKIVER SORTFODSSKINKE, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER.

DEN LETTE 169,-

1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OSTE, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.

DEN ORIGINALE 199,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, PATÉ, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ARTISKOKCREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.

Luxus tapas med fisk 229,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, TUN PATÉ, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ARTISKOK CREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD.

Luksus tapas med fisk inkl. vinmenu 378,-

1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 1 GLAS HVIDVIN OG 1 GLAS RØDVIN.

ALT I ÉN 498,-

LUKSUS TAPAS MED FISK OG VINMENU. START MED 1 GLAS MOUSSERENDE VIN, DEREFTER 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, 1 GLAS DESSERTVIN OG KAFFE.

Tilkøb pr. variant 35,-

– LØGRINGE MED RØGCREME

– SPRØDSTEGT KYLLINGESKIND MED PEBERFRUGTCREME

– OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA

Desserter

Fra kl. 11:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30

Fragilité roulade 65,-

Fyldt med hindbærcreme og chokolade serveret med bær og frugtcoulis.

Klassisk Crème brûlée 65,-

Bagt vaniljecreme med karamelliseret sukker.

Skovbærtrifli 68,-

Skovbærgrød lagt i lag med sukkerrasp serveret med cremet vaniljeis på toppen.

Friturestegt camembert 65,-

Serveret med ristet brød og solbærkompot.

Ostesymfoni 98,-

Serveret med kompot efter årstiden og vilde oliven.

Vinkort

Du kan hente vores menu og vinkort her:

Hent menukort

Smag på vores gode vine
Vi har har ca. 150 – 200 vine, de fleste kan købes pr. glas. Smag lige det I ønsker, alle vine kan åbnes. Start f.eks. med bobler, så hvid derefter rød og slut af med dessertvin. Alt i alt, lige det I ønsker.

De 26 mest brugte vine er :

Rødvin : Zinfandel, Tempranillo, Syrah, Sangiovese, Primitivo, Pinot Noir, Pinotage, Nero d’Avola, Nebbiolo, Merlot, Malbec, Grenache, Carmenere, Carignan, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.

Hvidvin : Viognier, Sèmillon, Sauvignon Blanc, Risling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Muscat, Gewurztraminer, Sylvaner og Chardonnay.

RESERVATION

VI HAR SOM REGEL PLADS I RESTAURANTEN, MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ:
(+45) 24 42 50 35
OG BESTILLE BORD.

VIDSTE DU

Rødvinens farve kommer fra drueskallen. Kødet indeni er hvidt, derfor kan man godt lave hvidvin på røde druer.

VIDSTE DU

Der bliver produceret i omegnen af 250 millioner hektoliter vin om året. Til dags dato er den mest solgte vin Mateus fra Portugal.