Menukort som gælder for 2021
Morgen og frokost
Fra kl. 11:00 til 16:30
Starter
Ostefondue 45,-
LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD.
Sandwich
Serranoskinke sandwich 89,-
SERRANO SKINKE, MANCHEGO OST, SPÆDE SALATER OG PESTO.
Krabbesalat 89,-
KRABBESALAT ( SURIMI ) MED SPÆDE SALATER.
Sortfodsskinke 89,-
EMMENTALER, TOMATPESTO OG BITTER SALAT.
Suppe
Løgsuppe 88,-
Klassisk fransk løgsuppe tilsmagt med sherry serveret med ostebrød.
Menu
Carpaccio 98,-
RÅMARINERET OKSEKØD, SERVERET MED SPÆDE SALATER, FRISK HØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN SAMT VALNØDDEPESTO.
Krabbesalat (SURIMI) 95,-
SERVERET MED RISTET BRØD OG SMØRDAMPEDE GRØNNE ASPARGES.
Reje pil pil 89,-
TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE.
Laksetatar 98,-
RØGET LAKS MED ASPARGES, RØDLØG SAMT SALAT
SERVERET MED SAFRANCREME
Risotto 168,-
HVIDVINSRISOTTO MED MASCARPONE, FRISKE GRØNNE ASPARGES SAMT TIGERREJER SERVERET MED PARMESANFLAGER.
Tortellini fyldt med ost og spinat 168,-
Serveret i tomat flødesauce med krydderurter samt strimler af serranoskinke.
Langstidsbagt bbq-marineret skank 198,-
Bbq-marineret skank serveret med spæde salat, sweet potato samt chillimayo.
Tapas
Smagen af Spanien 98,-
3 SKIVER SERRANO SKINKE, 3 SKIVER SORTFODSSKINKE, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER.
Til den lækkersultne 129,-
1 SKIVE SERRANO SKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OST, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
Oplevelsen 169,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 3 SLAGS OSTE, KRABBESALAT, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, PIMENTCREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
Luxus tapas med fisk 209,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, TUN PATÉ, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, PIMENTCREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD.
Tilkøb
LØGRINGE 35,-
SPRØDE LØGRINGE MED RØGCREME.
OSTEFONDUE 45,-
Lækker ostefondrue lavet på hvidvin og mozzarella serveret med brød.
Aften
Fra kl. 17:00 til 22:00
( Fredag og lørdag til 22:30 )
Starter
Ostefondue 45,-
LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD.
Forretter
Løgsuppe 88,-
Klassisk fransk løgsuppe tilsmagt med sherry serveret med ostebrød.
Carpaccio 98,-
RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISKHØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG VALNØDDEPESTO.
Reje pil pil 89,-
Tigerrejer i hvidløgsolie.
Laksetatar 98,-
Røget laks med asparges, rødløg samt salat serveret med safrancreme.
Hovedretter
Risotto 168,-
Hvidvinsrisotto med mascarpone, friske grønne asparges samt tigerrejer serveret med parmesanflager.
Tortellini fyldt med ost og spinat 178,-
Serveret i tomat flødesauce med krydderurter samt strimler af serranoskinke.
Langstidsbagt bbq-marineret skank 198,-
Bbq-marineret skank serveret med spæde salat, sweet potato samt chillimayo.
Tapas
Smagen af Spanien 98,-
3 SKIVER SERRANO SKINKE, 3 SKIVER SORTFODSSKINKE, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER.
DEN LETTE 169,-
1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OSTE, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
ORIGINAL TAPAS 199,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, PATÉ, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, PIMENTCREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
Luxus tapas med fisk 229,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, TUN PATÉ, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, PIMENTCREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD.
Luksus tapas med fisk inkl. vinmenu 378,-
1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 1 GLAS HVIDVIN OG 1 GLAS RØDVIN.
ALT I ÉN 498,-
LUKSUS TAPAS MED FISK OG VINMENU. START MED 1 GLAS MOUSSERENDE VIN, DEREFTER 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, 1 GLAS DESSERTVIN OG KAFFE.
Alt i én + valgfri dessert 598,-
Luksus tapas med fisk, valgfri dessert og vinmenu.
1 glas mousserende vin, 2 glas hvidvin, 2 glas rødvin, 1 glas dessertvin samt kaffe/the.
Alt i én til feinsmeckeren 798,-
Vi har givet vinmenuen et step op med udvalgte
vine fra de allerbedste producenter.
Alt i én til feinsmeckeren + valgfri dessert 898,-
Vi har givet vinmenuen et step op med udvalgte vine fra de allerbedste producenter.
LØGRINGE 35,-
SPRØDE LØGRINGE MED RØGCREME
OSTEFONDUE 45,-
Lækker ostefondrue lavet på hvidvin og mozzarella serveret med brød.
Desserter
Fra kl. 11:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30
Fragilité roulade 65,-
Fyldt med hindbærcreme og chokolade serveret med bær og frugtcoulis.
Klassisk Crème brûlée 65,-
Bagt vaniljecreme med karamelliseret sukker.
Gammeldags æblekage 75,-
Æblegrød lagt i lag med sukkerrasp serveret med flødeskum og ribsgelé.
Friturestegt camembert 65,-
Serveret med ristet brød og solbærkompot.
Ostesymfoni 98,-
Serveret med kompot efter årstiden og vilde oliven.
Lidt sødt
Petit four 30,-
Hjemmelavet, 2 stk.
Kransekage 35,-
Hjemmelavet og fyldt med blød nougat.
Fyldt chokolade 25,-
3 stk.
Vinkort
Du kan hente vores menu og vinkort her:
Smag på vores gode vine
Vi har har ca. 150 – 200 vine, de fleste kan købes pr. glas. Smag lige det I ønsker, alle vine kan åbnes. Start f.eks. med bobler, så hvid derefter rød og slut af med dessertvin. Alt i alt, lige det I ønsker.
De 26 mest brugte vine er :
Rødvin : Zinfandel, Tempranillo, Syrah, Sangiovese, Primitivo, Pinot Noir, Pinotage, Nero d’Avola, Nebbiolo, Merlot, Malbec, Grenache, Carmenere, Carignan, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.
Hvidvin : Viognier, Sèmillon, Sauvignon Blanc, Risling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Muscat, Gewurztraminer, Sylvaner og Chardonnay.
RESERVATION
VI HAR SOM REGEL PLADS I RESTAURANTEN, MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ:
(+45) 24 42 50 35
OG BESTILLE BORD.