Menukort som gælder fra den 1. november 2019
Morgen og frokost
Fra kl. 11:00 til 16:30
Serranoskinke sandwich 89,-
SERRANO SKINKE, MANCHEGO OST, SPÆDE SALATER OG PESTO.
Krabbesalat 89,-
KRABBESALAT ( SURIMI ) MED SPÆDE SALATER.
Sortfodsskinke sandwich 98,-
SORTFODSSKINKE, EMMENTALER, TOMATPESTO OG BITTER SALAT.
Carpaccio 98,-
RÅMARINERET OKSEKØD, SERVERET MED SPÆDE SALATER, FRISK HØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN SAMT VALNØDDEPESTO.
Krabbesalat (SURIMI) 95,-
SERVERET MED RISTET BRØD OG SMØRDAMPEDE GRØNNE ASPARGES.
Jordskokkesuppe 88,-
CREMET JORDSKOKKESUPPE SERVERET MED SPRØDSTEGT PANCETTA SAMT BRØNDKARSEOLIE.
Reje pil pil 85,-
TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE.
Sprængt oksebryst 148,-
LAFT PÅ BUND AF BRÆNDTE SVAMPE, OVERHÆLDT MED OKSESKY. SERVERET MED KRYDREDE BÅDKARTOFLER.
Risotto Lille. 128,- Stor 168,-
Lavet på mascarpone og skovsvampe serveret med sprødstegt pancetta.
Tortellini Lille. 128,- Stor 168,-
Pastapuder fyldt med Serrano og parmesan. Serveret i urtefløde med strimler af serranoskinke. Overhældt med parmesanflager.
Tapas
Smagen af Spanien 98,-
3 SKIVER SERRANO SKINKE, 3 SKIVER SORTFODSSKINKE, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER.
Til den lækkersultne 129,-
1 SKIVE SERRANO SKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OST, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
Oplevelsen 169,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 3 SLAGS OSTE, KRABBESALAT, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ARTISKOKCREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
Luxus tapas med fisk 209,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, TUN PATÉ, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ARTISKOK CREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD.
Tilkøb 35,-
LØGRINGE MED RØGCREME
Aften
Fra kl. 17:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30
Forretter
Carpaccio 98,-
RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISKHØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG VALNØDDEPESTO.
Jordskokkesuppe 88,-
Cremet jordskokkesuppe serveret med sprødstegt pancetta samt brøndkarseolie.
REJE PIL PIL 85,-
TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE.
Hovedretter
Sprængt oksebryst 168,-
Lagt på bund af brændte svampe, overhældt med oksesky. Serveret med krydrede bådkartofler.
Risotto Lille. 128,- STOR 168,-
Lavet på mascarpone og skovsvampe serveret med sprødstegt pancetta.
Tortellini Lille. 128,- STOR 168,-
Pastapuder fyldt med Serrano og parmesan. Serveret i urtefløde med strimler af serranoskinke. Overhældt med parmesanflager
Tapas
Smagen af Spanien 98,-
3 SKIVER SERRANO SKINKE, 3 SKIVER SORTFODSSKINKE, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER.
DEN LETTE 169,-
1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OSTE, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
DEN ORIGINALE 199,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, PATÉ, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ARTISKOKCREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
Luxus tapas med fisk 229,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, TUN PATÉ, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ARTISKOK CREME, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD.
Luksus tapas med fisk inkl. vinmenu 378,-
1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 1 GLAS HVIDVIN OG 1 GLAS RØDVIN.
ALT I ÉN 498,-
LUKSUS TAPAS MED FISK OG VINMENU. START MED 1 GLAS MOUSSERENDE VIN, DEREFTER 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, 1 GLAS DESSERTVIN OG KAFFE.
Tilkøb 35,-
LØGRINGE MED RØGCREME
Desserter
Fra kl. 11:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30
Fragilité roulade 65,-
Fyldt med hindbærcreme og chokolade serveret med bær og frugtcoulis.
Klassisk Crème brûlée 65,-
Bagt vaniljecreme med karamelliseret sukker.
Gammeldags æblekage 68,-
Klassisk dessert med æblegrød i lag med sukkerrasp og flødeskum på toppen.
Friturestegt camembert 65,-
Serveret med ristet brød og solbærkompot.
Ostesymfoni 98,-
Serveret med kompot efter årstiden og vilde oliven.
Vinkort
Du kan hente vores menu og vinkort her:
Smag på vores gode vine
Vi har har ca. 150 – 200 vine, de fleste kan købes pr. glas. Smag lige det I ønsker, alle vine kan åbnes. Start f.eks. med bobler, så hvid derefter rød og slut af med dessertvin. Alt i alt, lige det I ønsker.
De 26 mest brugte vine er :
Rødvin : Zinfandel, Tempranillo, Syrah, Sangiovese, Primitivo, Pinot Noir, Pinotage, Nero d’Avola, Nebbiolo, Merlot, Malbec, Grenache, Carmenere, Carignan, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.
Hvidvin : Viognier, Sèmillon, Sauvignon Blanc, Risling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Muscat, Gewurztraminer, Sylvaner og Chardonnay.
RESERVATION
VI HAR SOM REGEL PLADS I RESTAURANTEN, MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ:
(+45) 24 42 50 35
OG BESTILLE BORD.