Menukort

Frokost

Fra kl. 11:00 til 16:30

Starter

OSTEFONDUE 58,-

LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD

Sandwich

SERRANOSKINKE SANDWICH 98,-

SERRANO SKINKE, MANCHEGO OST, SPÆDE SALATER OG PESTO

RØGET LAKSEMOUSSE 98,-

FRISK SALAT, SEMI-DRIED TOMATER

KRABBESALAT (SURIMI) 98,-

MED SPÆDE SALATER

SORTFODSSKINKE 108,-

EMMENTALER, TOMATPESTO OG BITRE SALATER

Menu

CARPACCIO 128,-

RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISK HØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG GRØN PESTO

KRABBESALAT (SURIMI) 128,-

SERVERET MED RISTET BRØD OG SMØRDAMPEDE GRØNNE ASPARGES

REJE PIL PIL 128,-

TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE

CREMET REJESUPPE 128,-

SERVERET MED STYKKER AF TIGERREJER OG BRØNDKARSEOLIE

RISOTTO 198,-

LAVET PÅ SKOVSVAMPE OG MASCAPONE. SERVERET MED SPRØDSTEGT PANCETTA

TORTELLINI MED SPINAT OG RICOTTA 198,-

VENDT I REJECREME MED ASPARGES, TIGERREJER OG RØGET LAKS

Tapas

SMAGEN AF SPANIEN 118,-

2 SKIVER SERRANOSKINKE, 2 SKIVER SORTFODSSKINKE, 2 SKIVER MANCHEGO OST, PESTO, SEMI-DRIED TOMATER OG FRISKBAGT BRØD

LÆKKERSULTEN 148,-

1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OST, PATÉ, PESTO, FRUGTKOMPOT, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER,
CORNICHONER
OG FRISKBAGT BRØD

OPLEVELSEN 188,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 3 SLAGS OSTE, KRABBESALAT (SURIMI), FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD

LUXUS TAPAS MED FISK 228,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, RØGET LAKSEMOUSSE, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD

Tilkøb

OSTEFONDUE 58,-

LÆKKER OSTEFONDRUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA SERVERET MED BRØD

SWEET POTATO M/TRØFFELMAYO 58,-

SPRØDE SWEET POTATO FRIES MED TRØFFELMAYO

CAVIAR 10G DÅSE 178,-

SERVERET MED FIRE BLINIS, HAKKET RØDLØG OG CREME FRAICHE

CAVIAR 10G DÅSE 148,-

TAKE AWAY

Aften

Fra kl. 17:00 til 21:30
( Fredag og lørdag til 22:00 )

Starter

OSTEFONDUE 58,-

LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD

Forretter

CARPACCIO 128,-

RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISKHØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG GRØN PESTO

REJE PIL PIL 128,-

TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE SERVERET MED BRØD

CREMET REJESUPPE  128,-

SERVERET MED STYKKER AF TIGERREJER OG BRØNDKARSEOLIE

Hovedretter

RISOTTO 198,-

LAVET PÅ SKOVSVAMPE OG MASCAPONE. SERVERET MED SPRØDSTEGT PANCETTA BRØD

TORTELLINI MED SPINAT OG RICOTTA 198,-

VENDT I REJECREME MED ASPARGES, TIGERREJER OG RØGET LAKS.

ENTRECÔTE AF KALV 298,-

300 G KALVE-ENTRECÔTE AF DANSK HIMMERLANDSKVÆG SERVERET MED FLØDEKARTOFLER, SMØRSTEGTE GRØNTSAGER OG ESTRAGONMAYO,


UDSKIFT FLØDEKARTOFLER MED SWEET POTATO FRIES +10,-
UDSKIFT ESTRAGONMAYO MED TRØFFELMAYO +10,-

Tapas

SMAGEN AF SPANIEN 118,-

2 SKIVER SERRANO SKINKE, 2 SKIVER SORTFODSSKINKE, 2 SKIVER MANCHEGO OST, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER OG FRISKBAGT BRØD

DEN LETTE TAPAS 188,-

1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OSTE, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD

ORIGINAL TAPAS 218,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD

LUXUS TAPAS MED FISK 248,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, RØGET LAKSEMOUSSE, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD

LUXUS TAPAS MED FISK OG 3 GLAS VIN 428,-

1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 1 GLAS HVIDVIN OG 1 GLAS RØDVIN

ALT I ÉN 548,-

LUKSUS TAPAS MED FISK OG VINMENU. START MED 1 GLAS MOUSSERENDE VIN, DEREFTER 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, OG KAFFE/THE

ALT I ÉN + VALGFRI DESSERT 648,-

LUKSUS TAPAS MED FISK, VALGFRI DESSERT OG VINMENU.
1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, 1 GLAS DESSERTVIN SAMT KAFFE/THE

ALT I ÉN TIL FEINSCHMECKEREN 848,-

VI HAR GIVET VINMENUEN ET STEP OP MED UDVALGTE VINE FRA DE ALLERBEDSTE PRODUCENTER

ALT I ÉN TIL FEINSCHMECKEREN + VALGFRI DESSERT 948,-

VI HAR GIVET VINMENUEN ET STEP OP MED UDVALGTE VINE FRA DE ALLERBEDSTE PRODUCENTER

Tilkøb

OSTEFONDUE 58,-

LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA SERVERET MED BRØD

SWEET POTATO M/TRØFFELMAYO 58,-

CAVIAR 10 G DÅSE 178,

SERVERET MED FIRE BLINIS, HAKKET RØDLØG OG CREME FRAICHE

CAVIAR 10 G DÅSE 148,

TAKE AWAY

10 Retter

( Skal vælges af hele bordet )

Kartoffelpandekage med røget laksemousse

Reje Pil Pil

Stegt Kyllingeskind med hønsesalat

 

Chorizo stegt med brødcroutoner

Ostefondue

Carpaccio med trøffelmayo og parmesanstøv

 

Risotto lavet på skovsvampe og mascapone

anrettet med stegt duroc gris

 

Tortellini fyldt med spinat og ricotta

i urtecreme med spanske kødboller

 

Brændt brie med balsamicoglace og syltet rødløg

Muffin med saltkaramel

 

KR. 388,- pr. pers.

 

Tilvalg af vinmenu med 4 glas:

248,- pr. pers.

Desserter

Fra kl. 11:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30

KLASSISK CRÈME BRÛLÉE 88,-

BAGT VANILJECREME MED KARAMELLISERET SUKKER

FRITURESTEGT CAMEMBERT 88-

SERVERET MED RISTET BRØD OG SOLBÆRKOMPOT

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 88,-

ÆBLEGRØD LAGT I LAG MED KAGERASP. SERVERET MED RIBSGELE OG FLØDESKUM.

FRAGILITÉ ROULADE 98,-

MED HINDBÆR OG CHOKOLADE. SERVERET MED FRISKE BÆR OG COULIS

OSTESYMFONI 98,-

5 SLAGS OST SERVERET MED BALSAMICO GLACE OG FRUGTRKOMPOT

Lidt sødt

PETIT FOUR 38,-

HJEMMELAVET, 2 STK

KRANSEKAGE 48,-

HJEMMELAVET OG FYLDT MED BLØD NOUGAT

Vinkort

Du kan hente vores menu og vinkort her:

Smag på vores gode vine
Vi har har ca. 150 – 200 vine, de fleste kan købes pr. glas. Smag lige det I ønsker, alle vine kan åbnes. Start f.eks. med bobler, så hvid derefter rød og slut af med dessertvin. Alt i alt, lige det I ønsker.

De 26 mest brugte vine er :

Rødvin : Zinfandel, Tempranillo, Syrah, Sangiovese, Primitivo, Pinot Noir, Pinotage, Nero d’Avola, Nebbiolo, Merlot, Malbec, Grenache, Carmenere, Carignan, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.

Hvidvin : Viognier, Sèmillon, Sauvignon Blanc, Risling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Muscat, Gewurztraminer, Sylvaner og Chardonnay.

RESERVATION

VI HAR SOM REGEL PLADS I RESTAURANTEN, MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ:
(+45) 24 42 50 35
OG BESTILLE BORD.

VIDSTE DU

Rødvinens farve kommer fra drueskallen. Kødet indeni er hvidt, derfor kan man godt lave hvidvin på røde druer.

VIDSTE DU

Der bliver produceret i omegnen af 250 millioner hektoliter vin om året. Til dags dato er den mest solgte vin Mateus fra Portugal.

Brasseriet Baum menukort
Live musik
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev