Menukort som gælder fra 4.april 2022
Morgen og frokost
Fra kl. 11:00 til 16:30
Starter
Ostefondue 45,-
LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD.
Sandwich
Serranoskinke sandwich 89,-
SERRANO SKINKE, MANCHEGO OST, SPÆDE SALATER OG PESTO.
TUNSALAT 89,-
Frisk salat, blomstercapers og semi-dried tomater
Røget laksemousse 98,-
MED SPÆDE SALATER.
Sortfodsskinke 98,-
EMMENTALER, TOMATPESTO OG BITRE SALATER.
Menu
Carpaccio 98,-
Råmarineret oksekød anrettet med spæde salater, frisk
høvlet parmesanost, vilde oliven og valnøddepesto.
Krabbesalat (SURIMI) 95,-
Serveret med ristet brød og smørdampede grønne asparges.
Reje pil pil 89,-
TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE.
Vitello tonnato 98,-
Tyndtskåret kalvekød anrettet med cremet tunsauce, pyntet med salat og blomstercapers og pesto.
Burrata 98,-
Serveret på bund af frisk salat med strimler af Serranoskinke, semi-dried tomater og overhældt med urteolie.
Aspargesrisotto 175,-
Lavet på hvidvin med mascarpone, serveret med skaldyr og parmesan på toppen.
Spanske oksekødboller 185,-
Tortellini fyldt med spinat og ricotta serveret i tomatsauce med spanske kødboller og parmesan på toppen.
Tapas
Smagen af Spanien 98,-
3 skiver Serranoskinke, 3 skiver Sortfodsskinke, pesto og semi-dried tomater..
Lækkersulten 129,-
1 skive Serranoskinke, 3 slags salami, 3 slags ost, paté, pesto, vilde oliven, semi-dried tomater,
cornichoner og friskbagt brød.
Oplevelsen 169,-
1 skive Sortfodsskinke, 1 skive Serranoskinke, 3 slags salami, paté, 3 slags oste, krabbesalat, fløderørt leverpostej, pesto, vilde oliven, estragon mayo, semi-dried tomater,
Luxus tapas med fisk 209,-
1 skive Sortfodsskinke, 1 skive Serranoskinke, hvidløgsstegte tigerrejer, laksemousse, krabbesalat (surimi), paté, 3 slags salami, ølpølser, 4 slags oste, fløderørt leverpostej, pesto, vilde oliven, estragon mayo, semi-dried tomater, cornichoner og friskbagt brød.
Tilkøb
LØGRINGE 35,-
SPRØDE LØGRINGE MED RØGCREME.
OSTEFONDUE 45,-
Lækker ostefondrue lavet på hvidvin og mozzarella serveret med brød.
Aften
Fra kl. 17:00 til 22:00
( Fredag og lørdag til 22:30 )
Starter
Ostefondue 45,-
LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD.
Forretter
Carpaccio 98,-
RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISKHØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG VALNØDDEPESTO.
Reje pil pil 89,-
Tigerrejer i hvidløgsolie.
Vitello tonnato 98,-
Tyndtskåret kalvekød anrettet med cremet tunsauce pyntet med salat, blomstercapers og pesto.
Burrata 98,-
Serveret på bund af frisk salat med strimler af Serranoskinke, semi-dried tomater og overhældt med urteolie.
Hovedretter
Aspargesrisotto 175,-
Lavet på hvidvin og mascarpone, serveret med skaldyr og parmesan på toppen.
Spanske kødboller 185,-
Tortellini fyldt med spinat og ricotta serveret i tomatsauce med spanske kødboller og parmesan på toppen.
Kalve ribeye 198,-
Serveret med flødekartofler, spæde salater og estragonmayo.
Tapas
Smagen af Spanien 98,-
3 SKIVER SERRANO SKINKE, 3 SKIVER SORTFODSSKINKE, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER.
DEN LETTE 169,-
1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OSTE, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
ORIGINAL TAPAS 199,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 3 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD.
Luxus tapas med fisk 229,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, LAKSEMOUSSE, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD.
Luksus tapas med fisk inkl. vinmenu 378,-
1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 1 GLAS HVIDVIN OG 1 GLAS RØDVIN.
ALT I ÉN 498,-
LUKSUS TAPAS MED FISK OG VINMENU. START MED 1 GLAS MOUSSERENDE VIN, DEREFTER 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, OG KAFFE/THE.
Alt i én + valgfri dessert 598,-
Luksus tapas med fisk, valgfri dessert og vinmenu.
1 glas mousserende vin, 2 glas hvidvin, 2 glas rødvin, 1 glas dessertvin samt kaffe/the.
Alt i én til feinsmeckeren 798,-
Vi har givet vinmenuen et step op med udvalgte
vine fra de allerbedste producenter.
Alt i én til feinsmeckeren + valgfri dessert 898,-
Vi har givet vinmenuen et step op med udvalgte vine fra de allerbedste producenter.
LØGRINGE 35,-
SPRØDE LØGRINGE MED RØGCREME
OSTEFONDUE 45,-
Lækker ostefondrue lavet på hvidvin og mozzarella serveret med brød.
Desserter
Fra kl. 11:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30
Rabarbertærte 78,-
Serveret med friske bær, frugtcoulis og vaniljeis.
Klassisk Crème brûlée 65,-
Bagt vaniljecreme med karamelliseret sukker.
Skovbærtrifli 75,-
Skovbærgrød lagt i lag med sukkerrasp serveret med vaniljeis..
Friturestegt camembert 65,-
Serveret med ristet brød og solbærkompot.
Ost, smør og nødder 88,-
Digekrone lagt i lag med ristet brød, overhældt med brunet smør og hasselnøddeflager.
Lidt sødt
Petit four 30,-
Hjemmelavet, 2 stk.
Kransekage 35,-
Hjemmelavet og fyldt med blød nougat.
Vinkort
Du kan hente vores menu og vinkort her:
Smag på vores gode vine
Vi har har ca. 150 – 200 vine, de fleste kan købes pr. glas. Smag lige det I ønsker, alle vine kan åbnes. Start f.eks. med bobler, så hvid derefter rød og slut af med dessertvin. Alt i alt, lige det I ønsker.
De 26 mest brugte vine er :
Rødvin : Zinfandel, Tempranillo, Syrah, Sangiovese, Primitivo, Pinot Noir, Pinotage, Nero d’Avola, Nebbiolo, Merlot, Malbec, Grenache, Carmenere, Carignan, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.
Hvidvin : Viognier, Sèmillon, Sauvignon Blanc, Risling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Muscat, Gewurztraminer, Sylvaner og Chardonnay.
RESERVATION
VI HAR SOM REGEL PLADS I RESTAURANTEN, MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ:
(+45) 24 42 50 35
OG BESTILLE BORD.