Menukort
Frokost
Fra kl. 11:00 til 16:30
Starter
OSTEFONDUE 58,-
LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD
Sandwich
SERRANOSKINKE SANDWICH 98,-
SERRANO SKINKE, MANCHEGO OST, SPÆDE SALATER OG PESTO
RØGET LAKSEMOUSSE 98,-
FRISK SALAT, SEMI-DRIED TOMATER
KRABBESALAT (SURIMI) 98,-
MED SPÆDE SALATER
SORTFODSSKINKE 108,-
EMMENTALER, TOMATPESTO OG BITRE SALATER
Menu
CARPACCIO 128,-
RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISK HØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG GRØN PESTO
KRABBESALAT (SURIMI) 128,-
SERVERET MED RISTET BRØD OG SMØRDAMPEDE GRØNNE ASPARGES
REJE PIL PIL 128,-
TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE
CREMET REJESUPPE 128,-
SERVERET MED STYKKER AF TIGERREJER OG BRØNDKARSEOLIE
RISOTTO 198,-
LAVET PÅ SKOVSVAMPE OG MASCAPONE. SERVERET MED SPRØDSTEGT PANCETTA
TORTELLINI MED SPINAT OG RICOTTA 198,-
VENDT I REJECREME MED ASPARGES, TIGERREJER OG RØGET LAKS
Tapas
SMAGEN AF SPANIEN 118,-
2 SKIVER SERRANOSKINKE, 2 SKIVER SORTFODSSKINKE, 2 SKIVER MANCHEGO OST, PESTO, SEMI-DRIED TOMATER OG FRISKBAGT BRØD
LÆKKERSULTEN 148,-
1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OST, PATÉ, PESTO, FRUGTKOMPOT, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER,
CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
OPLEVELSEN 188,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 3 SLAGS OSTE, KRABBESALAT (SURIMI), FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
LUXUS TAPAS MED FISK 228,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, RØGET LAKSEMOUSSE, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
Tilkøb
OSTEFONDUE 58,-
LÆKKER OSTEFONDRUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA SERVERET MED BRØD
SWEET POTATO M/TRØFFELMAYO 58,-
SPRØDE SWEET POTATO FRIES MED TRØFFELMAYO
CAVIAR 10G DÅSE 178,-
SERVERET MED FIRE BLINIS, HAKKET RØDLØG OG CREME FRAICHE
CAVIAR 10G DÅSE 148,-
TAKE AWAY

Aften
Fra kl. 17:00 til 21:30
( Fredag og lørdag til 22:00 )
Starter
OSTEFONDUE 58,-
LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD
Forretter
CARPACCIO 128,-
RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISKHØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG GRØN PESTO
REJE PIL PIL 128,-
TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE SERVERET MED BRØD
CREMET REJESUPPE 128,-
SERVERET MED STYKKER AF TIGERREJER OG BRØNDKARSEOLIE
Hovedretter
RISOTTO 198,-
LAVET PÅ SKOVSVAMPE OG MASCAPONE. SERVERET MED SPRØDSTEGT PANCETTA BRØD
TORTELLINI MED SPINAT OG RICOTTA 198,-
VENDT I REJECREME MED ASPARGES, TIGERREJER OG RØGET LAKS.
ENTRECÔTE AF KALV 298,-
300 G KALVE-ENTRECÔTE AF DANSK HIMMERLANDSKVÆG SERVERET MED FLØDEKARTOFLER, SMØRSTEGTE GRØNTSAGER OG ESTRAGONMAYO,
UDSKIFT FLØDEKARTOFLER MED SWEET POTATO FRIES +10,-
UDSKIFT ESTRAGONMAYO MED TRØFFELMAYO +10,-
Tapas
SMAGEN AF SPANIEN 118,-
2 SKIVER SERRANO SKINKE, 2 SKIVER SORTFODSSKINKE, 2 SKIVER MANCHEGO OST, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER OG FRISKBAGT BRØD
DEN LETTE TAPAS 188,-
1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OSTE, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
ORIGINAL TAPAS 218,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
LUXUS TAPAS MED FISK 248,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, RØGET LAKSEMOUSSE, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD
LUXUS TAPAS MED FISK OG 3 GLAS VIN 428,-
1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 1 GLAS HVIDVIN OG 1 GLAS RØDVIN
ALT I ÉN 548,-
LUKSUS TAPAS MED FISK OG VINMENU. START MED 1 GLAS MOUSSERENDE VIN, DEREFTER 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, OG KAFFE/THE
ALT I ÉN + VALGFRI DESSERT 648,-
LUKSUS TAPAS MED FISK, VALGFRI DESSERT OG VINMENU.
1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, 1 GLAS DESSERTVIN SAMT KAFFE/THE
ALT I ÉN TIL FEINSCHMECKEREN 848,-
VI HAR GIVET VINMENUEN ET STEP OP MED UDVALGTE VINE FRA DE ALLERBEDSTE PRODUCENTER
ALT I ÉN TIL FEINSCHMECKEREN + VALGFRI DESSERT 948,-
VI HAR GIVET VINMENUEN ET STEP OP MED UDVALGTE VINE FRA DE ALLERBEDSTE PRODUCENTER
Tilkøb
OSTEFONDUE 58,-
LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA SERVERET MED BRØD
SWEET POTATO M/TRØFFELMAYO 58,-
CAVIAR 10 G DÅSE 178,
SERVERET MED FIRE BLINIS, HAKKET RØDLØG OG CREME FRAICHE
CAVIAR 10 G DÅSE 148,
TAKE AWAY

10 Retter
( Skal vælges af hele bordet )
Kartoffelpandekage med røget laksemousse
Reje Pil Pil
Stegt Kyllingeskind med hønsesalat
Chorizo stegt med brødcroutoner
Ostefondue
Carpaccio med trøffelmayo og parmesanstøv
Risotto lavet på skovsvampe og mascapone
anrettet med stegt duroc gris
Tortellini fyldt med spinat og ricotta
i urtecreme med spanske kødboller
Brændt brie med balsamicoglace og syltet rødløg
Muffin med saltkaramel
KR. 388,- pr. pers.
Tilvalg af vinmenu med 4 glas:
248,- pr. pers.
Desserter
Fra kl. 11:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30
KLASSISK CRÈME BRÛLÉE 88,-
BAGT VANILJECREME MED KARAMELLISERET SUKKER
FRITURESTEGT CAMEMBERT 88-
SERVERET MED RISTET BRØD OG SOLBÆRKOMPOT
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 88,-
ÆBLEGRØD LAGT I LAG MED KAGERASP. SERVERET MED RIBSGELE OG FLØDESKUM.
FRAGILITÉ ROULADE 98,-
MED HINDBÆR OG CHOKOLADE. SERVERET MED FRISKE BÆR OG COULIS
OSTESYMFONI 98,-
5 SLAGS OST SERVERET MED BALSAMICO GLACE OG FRUGTRKOMPOT
Lidt sødt
PETIT FOUR 38,-
HJEMMELAVET, 2 STK
KRANSEKAGE 48,-
HJEMMELAVET OG FYLDT MED BLØD NOUGAT
Vinkort
Du kan hente vores menu og vinkort her:
Smag på vores gode vine
Vi har har ca. 150 – 200 vine, de fleste kan købes pr. glas. Smag lige det I ønsker, alle vine kan åbnes. Start f.eks. med bobler, så hvid derefter rød og slut af med dessertvin. Alt i alt, lige det I ønsker.
De 26 mest brugte vine er :
Rødvin : Zinfandel, Tempranillo, Syrah, Sangiovese, Primitivo, Pinot Noir, Pinotage, Nero d’Avola, Nebbiolo, Merlot, Malbec, Grenache, Carmenere, Carignan, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.
Hvidvin : Viognier, Sèmillon, Sauvignon Blanc, Risling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Muscat, Gewurztraminer, Sylvaner og Chardonnay.
RESERVATION
VI HAR SOM REGEL PLADS I RESTAURANTEN, MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ:
(+45) 24 42 50 35
OG BESTILLE BORD.




