Dining Days 2023
Fra d.13 Februar til d.18 Februar.
3 retters menu
Pris kr. 248,-


Forret:
Mulligatawny.

Indisk fløde karrysuppe,
serveret med stykker af kylling & ris.

Hertil brød og smør.

Hovedret:
Ragout med vildsvin.

Vildsvin serveret i portvinssauce med svampe,
bacon, cocktailpølser, samt perleløg.

Hertil pommes frites.

Dessert:
Chokolade mousse
med syltet bær.

Skaldyrsaften.
Søndag d. 28. maj kl. 18.

Buffet med drikkevarer kl. 18-22 Brasseriet lukker kl. 24.00

I tidsrummet kl.18 til 22.

Serveres der bobler, Riesling, Chardonnay, Sauvignon

Blanc, Rosé samt Pinot Noir ad libitum.

Forret:

Bagte kammuslinger serveret på bund af Skagen
skinke fra slagter Munch, anrettet med blomkålspure og ærteskud.

Buffet:

Hvidløgsstegte tigerrejer, røget grønne line muslinger,
2 slags østers, rejesalat, pastasalat med baby blæksprutter,

Krabbesalat, blinis med stenbiderrogn,
Blinis med røget laks, hummersuppe, dampet blåmuslinger,

Grillet jomfruhummer, pil-selv-rejer,
dildkogte krebs, røget muslinger,
mini toast med hummermousse,

tomat/mozzarrellasalat med lakserogn, skaldyrs pate,
risotto med mascarpone og krebsehaller, blæksprutteringe,

Dampet venusmuslinger, laksetærte med skovsyre,
tarteletter med skaldyrsfyld, lakseroulade med oliven og urter, tang salat, aioli dressing, pestoer, estragonmayo.


Pris 998,- pr. Person.


Der tages forbehold for ændringer, alt efter havets udbud.