Skaldyrsaften.

Søndag d. 8 juni kl. 18.


Buffet med drikkevarer kl. 18-22 Brasseriet lukker kl. 24.00

I tidsrummet kl.18 til 22:

Serveres bobler, Riesling, Chardonnay, Sauvignon blanc, Rose ,

samt Pinot noir ad libitum.


Forret:

Blinis med stenbiderrogn samt rødløgscreme.


Buffet:

Hvidløgsstegte tigerrejer, røget grønne line muslinger,

2 slags østers, rejesalat, varmrøget lakse salat,

krabbesalat, souffle med skaldyr og forårsløg.

Bruschetta med røget laksemousse, hummersuppe, dampet blåmuslinger, spansk reje pil pil, grillet jomfruhummer, pil-selv rejer,

dildkogte krebs, røget muslinger, vitello tonnato,

salt paneret torske stykker.

Mini toast med hummermousse, tomat/mozzarella salat med lakserogn, skaldyrspaté, risotto med mascarpone og krebsehaller, blæksprutteringe,

dampet venus muslinger, tarteletter  med skaldyrsfyld, lakseroulade med oliven & urter,

tang salat, aioli dressing, pestoer, estragonmayo.

  Der tages  forbehold  for ændringer,  alt efter  havets udbud.


Pris  998,- pr. person.   


Tilkøb 10gr. dåse med ægte caviar fra Baerii  kr.148 ,- pr dåse .

1/2 hummer med  hvidløgsmør  kr.148,. Pr stk

Skal være forudbestilt seneste  5 dage før.

Køge festuge

kl.11.00 til 16.30

torsdag 28/8 fredag 29/8 lørdag 30/8


Carpaccio.

Råmarineret oksekød, serveret med spæde salater, friskhøvlet parmesanost,

vilde olien samt pesto.

125,-


Krabbesalat (surimi).
Serveret med ristet brød & smørdampede grønne asparges.

125-


Reje pil pil

tigerrejer i hvidløgsolie med mild chili.

Serveret med brød .

125,-


Sandwich.
Krabbesalat med spæde salater .

98 ,-


Serranoskinke, manchego ost, spædesalater og pesto.

98,-


Tapas bræt.

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, Belgisk patë med skovsvampe,
cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven & semidried

tomater

Hertil friskbagt brød & smør.

188,-


Dessert.

Fragilite roulade serveret med skovbærcoulis og friske

bær.

85,-


Gammeldags æblekage lagt i lag, med ribsgele, kagerasp
samt flødeskum på toppen.

95,-

stemning_4
stemning_2

Køge festuge

kl. 16.30 til 22.00

torsdag 28/8 fredag 29/8 lørdag 30/8


Forret:

Carpaccio

Råmarineret oksemørbrad anrettet med spæde salater,

høvlet parmesanost samt oliven & pesto.

Eller

Sprødstegt kyllingskind med

hønsecreme.

Hovedret.
Tapas bræt

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, Belgisk paté
med skovsvampe, krabbesalat(surimi), cornichoner, stegt
chorizo, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven &
semidried tomater. Hertil frisk bagt brød & smør.

Dessert.

Gammeldags æblekage

lagt i lag med kagerasp samt ribsgelé
samt flødeskum på toppen .

Pris 3 retter 398-
inkl. et glas cava 425,-

Brasseriet Baum menukort
Live musik
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev