Køge festuge
kl.11.00 til 16.30
onsdag 31/8 ,torsdag 1/9 fredag 2/9 lørdag 3/9


Stenbiderrogn
Blinis med dildcreme, stenbiderrogn samt rødløg 98,-

Carpaccio
Råmarineret oksekød, serveret med spæde salater, friskhøvlet parmesanost,
vilde oliven samt valnøddepesto 98,-

Vitello Tonnato
Skiver af kalv serveret med tunsauce, spæde salater, kapers & pesto 98,-

Krabbesalat (surimi)
Serveret med ristet brød & smørdampede grønne asparges 95,-

Sandwich
Tunmousse med spæde salater og blomsterkapers 89,-
Serranoskinke, manchego ost, spædesalater og pesto 89-

Tapas bræt
1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs patë med skovsvampe, cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven & semi-dried tomater
Hertil friskbagt brød & smør. 169,-

Dessert
Fragilite roulade serveret med skovbærcoulis og friske bær. 68,-
Panna cotta med syltede bær 78,-

Køge festuge
kl.16.30 til 22.00
onsdag 31/8 ,torsdag 1/9 fredag 2/9 lørdag 3/9


Forret
Carpaccio
Råmarineret oksemørbrad anrettet med spæde salater,
Høvlet parmesanost samt oliven & pesto
Eller
Blinis med dildcreme, stenbiderrogn samt rødløg

Hovedret
Tapas bræt
1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs paté med skovsvampe, krabbesalat(surimi), cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven & semidried tomater. Hertil frisk bagt brød & smør.

Dessert
Panna cotta
serveret med syltet bær

Pris 3 retter 368-
inkl. et glas cava 398,-

Fransk aften

7 retters menu serveret med
Vinmenu tilpasset maden
&
Velkomstdrink

Lørdag d. 8 oktober Kl. 18:00
1.298 kr.

3 slags østers, 1 Naturel, 1 m. granat æble, 1 gratineret

Dampede blåmuslinger med jordskokkecreme

Foie Gras med bagt maltbrød, syltede rødløg samt balsamico glace

Champagne granite m. spiselige blomster

Lammekrone
Anrettet med ratatouille samt pommes anna

Brændt brie
Serveret med gulerodspure samt lune druer

Fransk smagstallerken med sødt
Fragilite, chokolademousse, citrontærte med marengs, æble tarte tatin, Crème Brûlée