Skaldyrsaften.
Søndag d. 19. maj kl. 18.
Buffet med drikkevarer kl. 18-22 Brasseriet lukker kl. 24.00
I tidsrummet kl.18.00 til 22.00
Serveres bobler, Riesling, Chardonnay, Sauvignon blanc, Rose Samt Pinot noir ad libitum.
Forret:
Blinis med stenbiderrogn samt rødløgscreme.
Buffet:
Hvidløgsstegte tigerrejer, røget grønne line muslinger,
2 slags østers, rejesalat, pastasalat med baby blæksprutter,
Krabbesalat, souffle med skaldyr og forårsløg.
Bruschetta med røget laksemousse, hummersuppe, dampet Blåmuslinger, spansk reje pil pil,
Grillet Jomfruhummer, pil-selv-rejer,
Dildkogte krebs, røget muslinger,
Vitello tonnato,
Mini toast med hummermousse, tomat/mozzarrella salat med Lakserogn, skaldyrspaté, risotto med mascarpone og Krebsehaller, blæksprutteringe,
Dampet venus muslinger, laksetærte med skovsyre, tarteletter Med skaldyrsfyld, lakseroulade med oliven & urter,
Tang salat, aioli dressing, pestoer, estragonmayo.
Der tages forbehold for ændringer, alt efter havets udbud.
Pris 998,- pr. Person.
Tilkøb 10gr dåse med ægte caviar fra Baerii kr.148 pr dåse
Skal være forudbestilt seneste 3 dage før.
Køge festuge
11.00 til 16.30
Blinis 110,-
Serveret med dildcreme, rødløg samt stenbiderrogn
Carpaccio 98,-
Råmarineret oksekød, serveret med spæde salater, friskhøvlet parmesanost, vilde oliven, samt valnøddepesto
Burrata 125,-
Lagt på bund af spæde salat, anrettet med strimler af serranoskinke samt brøndkarseolie
Krabbesalat (surimi) 95,-
Serveret med ristet brød & smørdampede grønne asparges
Sandwich 98,-
Laksmousse med spæde salater og blomsterkapers
Serranoskinke, manchego ost, spæde salater og pesto
Tapas bræt 169,-
1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs patë med skovsvampe, cornichoner, ristet chorizo, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven & semi-dried tomater, hertil friskbagt brød & smør
Dessert
Fragilite roulade serveret med skovbærcoulis og friske bær 68,-
Penna cotta serveret med råsyltet bær 78,-
Køge festuge
kl. 16.30 til 22.00
Onsdag 28/8 torsdag 29/8 fredag 30/8 lørdag 31/8
Forret
Carpaccio
Råmarineret oksemørbrad anrettet med spæde salater,
høvlet parmesanost samt oliven & pesto
Eller
Blinis
Med dild creme, rødløg samt stenbiderrogn
Hovedret
Tapas bræt
1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs paté med skovsvampe, krabbesalat(surimi), cornichoner, stegt chorizo, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven & semidried tomater, hertil frisk bagt brød & smør
Dessert
Penna cotta serveret med syltet bær