Skaldyrsaften.
Søndag d. 8 juni kl. 18.
Buffet med drikkevarer kl. 18-22 Brasseriet lukker kl. 24.00
I tidsrummet kl.18 til 22:
Serveres bobler, Riesling, Chardonnay, Sauvignon blanc, Rose ,
samt Pinot noir ad libitum.
Forret:
Blinis med stenbiderrogn samt rødløgscreme.
Buffet:
Hvidløgsstegte tigerrejer, røget grønne line muslinger,
2 slags østers, rejesalat, varmrøget lakse salat,
krabbesalat, souffle med skaldyr og forårsløg.
Bruschetta med røget laksemousse, hummersuppe, dampet blåmuslinger, spansk reje pil pil, grillet jomfruhummer, pil-selv rejer,
dildkogte krebs, røget muslinger, vitello tonnato,
salt paneret torske stykker.
Mini toast med hummermousse, tomat/mozzarella salat med lakserogn, skaldyrspaté, risotto med mascarpone og krebsehaller, blæksprutteringe,
dampet venus muslinger, tarteletter med skaldyrsfyld, lakseroulade med oliven & urter,
tang salat, aioli dressing, pestoer, estragonmayo.
Der tages forbehold for ændringer, alt efter havets udbud.
Pris 998,- pr. person.
Tilkøb 10gr. dåse med ægte caviar fra Baerii kr.148 ,- pr dåse .
1/2 hummer med hvidløgsmør kr.148,. Pr stk
Skal være forudbestilt seneste 5 dage før.
Køge festuge
kl.11.00 til 16.30
torsdag 28/8 fredag 29/8 lørdag 30/8
Carpaccio.
Råmarineret oksekød, serveret med spæde salater, friskhøvlet parmesanost,
vilde olien samt pesto.
125,-
Krabbesalat (surimi).
Serveret med ristet brød & smørdampede grønne asparges.
125-
Reje pil pil
tigerrejer i hvidløgsolie med mild chili.
Serveret med brød .
125,-
Sandwich.
Krabbesalat med spæde salater .
98 ,-
Serranoskinke, manchego ost, spædesalater og pesto.
98,-
Tapas bræt.
1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, Belgisk patë med skovsvampe,
cornichoner, ølpølser, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven & semidried
tomater
Hertil friskbagt brød & smør.
188,-
Dessert.
Fragilite roulade serveret med skovbærcoulis og friske
bær.
85,-
Gammeldags æblekage lagt i lag, med ribsgele, kagerasp
samt flødeskum på toppen.
95,-
Køge festuge
kl. 16.30 til 22.00
torsdag 28/8 fredag 29/8 lørdag 30/8
Forret:
Carpaccio
Råmarineret oksemørbrad anrettet med spæde salater,
høvlet parmesanost samt oliven & pesto.
Eller
Sprødstegt kyllingskind med
hønsecreme.
Hovedret.
Tapas bræt
1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, Belgisk paté
med skovsvampe, krabbesalat(surimi), cornichoner, stegt
chorizo, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven &
semidried tomater. Hertil frisk bagt brød & smør.
Dessert.
Gammeldags æblekage
lagt i lag med kagerasp samt ribsgelé
samt flødeskum på toppen .