Skaldyrsaften.


Søndag d. 19. maj kl. 18.

Buffet med drikkevarer kl. 18-22 Brasseriet lukker kl. 24.00

I tidsrummet kl.18.00 til 22.00

Serveres bobler, Riesling, Chardonnay, Sauvignon blanc, Rose Samt Pinot noir ad libitum.

Forret:

Blinis med stenbiderrogn samt rødløgscreme.

Buffet:

Hvidløgsstegte tigerrejer, røget grønne line muslinger,

2 slags østers, rejesalat, pastasalat med baby blæksprutter,

Krabbesalat, souffle med skaldyr og forårsløg.

Bruschetta med røget laksemousse, hummersuppe, dampet Blåmuslinger, spansk reje pil pil,

Grillet Jomfruhummer, pil-selv-rejer,

Dildkogte krebs, røget muslinger,

Vitello tonnato,

Mini toast med hummermousse, tomat/mozzarrella salat med Lakserogn, skaldyrspaté, risotto med mascarpone og Krebsehaller, blæksprutteringe,

Dampet venus muslinger, laksetærte med skovsyre, tarteletter Med skaldyrsfyld, lakseroulade med oliven & urter,

Tang salat, aioli dressing, pestoer, estragonmayo.

Der tages forbehold for ændringer, alt efter havets udbud.


Pris 998,- pr. Person.

Tilkøb 10gr dåse med ægte caviar fra Baerii kr.148 pr dåse

Skal være forudbestilt seneste 3 dage før.

Køge festuge

11.00 til 16.30

Blinis 110,- 

Serveret med dildcreme, rødløg samt stenbiderrogn

Carpaccio 98,-

Råmarineret oksekød, serveret med spæde salater, friskhøvlet parmesanost, vilde oliven, samt valnøddepesto

Burrata 125,-

Lagt på bund af spæde salat, anrettet med strimler af serranoskinke samt brøndkarseolie

Krabbesalat (surimi) 95,-

Serveret med ristet brød & smørdampede grønne asparges

Sandwich 98,-

Laksmousse med spæde salater og blomsterkapers

Serranoskinke, manchego ost, spæde salater og pesto

Tapas bræt 169,-

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs patë med skovsvampe, cornichoner, ristet chorizo, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven & semi-dried tomater, hertil friskbagt brød & smør

Dessert

Fragilite roulade serveret med skovbærcoulis og friske bær   68,-

Penna cotta serveret med råsyltet bær  78,-

Køge festuge
kl. 16.30 til 22.00

Onsdag 28/8 torsdag 29/8 fredag 30/8 lørdag 31/8

Forret

Carpaccio

Råmarineret oksemørbrad anrettet med spæde salater,
høvlet parmesanost samt oliven & pesto

Eller

Blinis

Med dild creme, rødløg samt stenbiderrogn

Hovedret

Tapas bræt

1 skive Serrano skinke, 3 slags tapas pølser, dådyrs paté med skovsvampe, krabbesalat(surimi), cornichoner, stegt chorizo, 3 slags delikate oste samt pestoer, vilde oliven & semidried tomater, hertil frisk bagt brød & smør

Dessert

Penna cotta serveret med syltet bær

Pris 3 retter 398,-
inkl. et glas cava 425,-

Brasseriet Baum menukort
Live musik
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev