Menukort
Frokost
Fra kl. 11:00 til 16:30
Starter
OSTEFONDUE 48,-
LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD
Sandwich
SERRANOSKINKE SANDWICH 98,-
SERRANO SKINKE, MANCHEGO OST, SPÆDE SALATER OG PESTO
RØGET LAKSEMOUSSE 98,-
FRISK SALAT, SEMI-DRIED TOMATER
KRABBESALAT (SURIMI) 98,-
MED SPÆDE SALATER
SORTFODSSKINKE 105,-
EMMENTALER, TOMATPESTO OG BITRE SALATER
Menu
CARPACCIO 115,-
RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISK HØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG VALNØDDEPESTO
KRABBESALAT (SURIMI) 115,-
SERVERET MED RISTET BRØD OG SMØRDAMPEDE GRØNNE ASPARGES
REJE PIL PIL 115,-
TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE
MÅNEDENS FORRET 115,-
SPØRG BETJENINGEN
SVAMPERISOTTO 198,-
LAVET PÅ SKOVSVAMPE SAMT MASCARPONE, SERVERET MED ITALIENSK PANCHETTA
SPANSKE OKSEKØDBOLLER 198,-
SERVERET I SPINAT FLØDE MED FRISK PASTA OG ANRETTET MED PARMESAN PÅ TOPPEN
FRISK PAPPARDELLE PASTA 198,-
SERVERET I FLØDECREME MED RØGET LAKS, TIGERREJER SAMT FRISKE GRØNNE ASPARGES
Tapas
SMAGEN AF SPANIEN 115,-
3 SKIVER SERRANOSKINKE, 3 SKIVER SORTFODSSKINKE, PESTO OG SEMI-DRIED TOMATER OG FRISKBAGT BRØD
LÆKKERSULTEN 145,-
1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OST, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER,
CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
OPLEVELSEN 188,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 3 SLAGS OSTE, KRABBESALAT, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
LUXUS TAPAS MED FISK 228,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, LAKSEMOUSSE, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
Tilkøb
LØGRINGE 38,-
SPRØDE LØGRINGE MED CHILIMAYO
OSTEFONDUE 48,-
LÆKKER OSTEFONDRUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA SERVERET MED BRØD
SWEET POTATO M/TRØFFELMAYO 55,-
SPRØDE SWEET POTATO FRIES MED TRØFFELMAYO

Aften
Fra kl. 17:00 til 22:00
( Fredag og lørdag til 22:30 )
Starter
OSTEFONDUE 48,-
LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD
Forretter
CARPACCIO 115,-
RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISKHØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG VALNØDDEPESTO
BRÆNDT BRIE 115,-
SERVERET PÅ RISTET BRØD MED SPÆDE SALATER SAMT SYLTET RØDLØG OG BALSAMICO GLACE
REJE PIL PIL 115,-
TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE SERVERET MED BRØD
MÅNEDENS FORRET 115,-
SPØRG BETJENINGEN
Hovedretter
SVAMPERISOTTO 198,-
LAVET PÅ SKOVSVAMPE OG MASCARPONE, SERVERET MED ITALIENSK PANCHETTA
SPANSKE OKSEBOLLER 198,-
SERVERET I SPINAT FLØDE MED FRISK PASTA OG ANRETTET MED PARMESAN PÅ TOPPEN
KALVE RIBEYE 245,-
SERVERET MED FLØDEKARTOFLER, SMØRSTEGTE GRØNTSAGER OG ESTRAGONMAYO. HVIS I ØNSKER AT SKIFTE FLØDEKARTOFLER ELLER ESTRAGONMAYO UD MED SWEET POTATO FRIES ELLER TRØFFELMAYO. 10,- PR. DEL
RIBEYE TO SHARE 188,-
SKIVESKÅRET RIBEYE (ca. 250 g) TIL DELING VED BORDET
FRISK PAPPARDELLE PASTA 198,-
SERVERET I FLØDECREME MED RØGET LAKS, TIGERREJER SAMT FRISKE GRØNNE ASPARGES
Månedens menu
2 RETTER 278,- / 3 retter 325,-
SPØRG BETJENINGEN HVIS DU ER I TVIVL
Tapas
SMAGEN AF SPANIEN 115,-
3 SKIVER SERRANO SKINKE, 3 SKIVER SORTFODSSKINKE, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER OG FRISKBAGT BRØD
DEN LETTE 185,-
1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OSTE, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
ORIGINAL TAPAS 215,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 3 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD
LUXUS TAPAS MED FISK 245,-
1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, LAKSEMOUSSE, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD
LUXUS TAPAS MED FISK OG 3 GLAS VIN 395,-
1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 1 GLAS HVIDVIN OG 1 GLAS RØDVIN
ALT I ÉN 525,-
LUKSUS TAPAS MED FISK OG VINMENU. START MED 1 GLAS MOUSSERENDE VIN, DEREFTER 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, OG KAFFE/THE
ALT I ÉN + VALGFRI DESSERT 625,-
LUKSUS TAPAS MED FISK, VALGFRI DESSERT OG VINMENU.
1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, 1 GLAS DESSERTVIN SAMT KAFFE/THE
ALT I ÉN TIL FEINSCHMECKEREN 825,-
VI HAR GIVET VINMENUEN ET STEP OP MED UDVALGTE VINE FRA DE ALLERBEDSTE PRODUCENTER
ALT I ÉN TIL FEINSCHMECKEREN + VALGFRI DESSERT 925,-
VI HAR GIVET VINMENUEN ET STEP OP MED UDVALGTE VINE FRA DE ALLERBEDSTE PRODUCENTER
Tilkøb
LØGRINGE 38,-
SPRØDE LØGRINGE MED CHILIMAYO
OSTEFONDUE 48,-
LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA SERVERET MED BRØD
SWEET POTATO M/TRØFFELMAYO 55,-

Desserter
Fra kl. 11:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30
KLASSISK CRÈME BRÛLÉE 85,-
BAGT VANILJECREME MED KARAMELLISERET SUKKER
FRITURESTEGT CAMEMBERT 85,-
SERVERET MED RISTET BRØD OG SOLBÆRKOMPOT
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 85,-
ÆBLEGRØD LAGT I LAG MED KAGERASP
SERVERET MED FLØDESKUM OG RIBSGELE
HVID CHOKOLADE BROWNIE 88,-
SERVERET MED VANILJEIS OG FRISKE BÆR
DESSERTTALLERKEN 98,-
TAPAS AF UDVALGTE DESSERTER MIN 5. STK, SPØRG BETJENINGEN
Lidt sødt
PETIT FOUR 38,-
HJEMMELAVET, 2 STK
KRANSEKAGE 45,-
HJEMMELAVET OG FYLDT MED BLØD NOUGAT
Vinkort
Du kan hente vores menu og vinkort her:
Smag på vores gode vine
Vi har har ca. 150 – 200 vine, de fleste kan købes pr. glas. Smag lige det I ønsker, alle vine kan åbnes. Start f.eks. med bobler, så hvid derefter rød og slut af med dessertvin. Alt i alt, lige det I ønsker.
De 26 mest brugte vine er :
Rødvin : Zinfandel, Tempranillo, Syrah, Sangiovese, Primitivo, Pinot Noir, Pinotage, Nero d’Avola, Nebbiolo, Merlot, Malbec, Grenache, Carmenere, Carignan, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.
Hvidvin : Viognier, Sèmillon, Sauvignon Blanc, Risling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Muscat, Gewurztraminer, Sylvaner og Chardonnay.
RESERVATION
VI HAR SOM REGEL PLADS I RESTAURANTEN, MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ:
(+45) 24 42 50 35
OG BESTILLE BORD.