Menukort

Frokost

Fra kl. 11:00 til 16:30

Starter

OSTEFONDUE 48,-

LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD

Sandwich

SERRANOSKINKE SANDWICH 98,-

SERRANO SKINKE, MANCHEGO OST, SPÆDE SALATER OG PESTO

RØGET LAKSEMOUSSE 98,-

FRISK SALAT, SEMI-DRIED TOMATER

KRABBESALAT (SURIMI) 98,-

MED SPÆDE SALATER

SORTFODSSKINKE 105,-

EMMENTALER, TOMATPESTO OG BITRE SALATER

Menu

CARPACCIO 115,-

RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISK HØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG GRØN PESTO

KRABBESALAT (SURIMI) 115,-

SERVERET MED RISTET BRØD OG SMØRDAMPEDE GRØNNE ASPARGES

REJE PIL PIL 115,-

TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE

MÅNEDENS FORRET 115,-

SPØRG BETJENINGEN

BURRATA 125,-

LAGT PÅ BUND AF SPÆDE SALT, ANRETTET MED STRIMLER AF SERRANOSKINKE SAMT BRØNDKARSEOLIE

SVAMPERISOTTO 198,-

LAVET PÅ SKOVSVAMPE SAMT MASCARPONE, SERVERET MED RISTET SPANSK CHORIZO

FRISK PAPPARDELLE PASTA 198,-

SERVERET I FLØDECREME MED RØGET LAKS, TIGERREJER SAMT FRISKE GRØNNE ASPARGES

Tapas

SMAGEN AF SPANIEN 115,-

2 SKIVER SERRANOSKINKE, 2 SKIVER SORTFODSSKINKE, 2 SKIVER MANCHEGO OST, PESTO, SEMI-DRIED TOMATER OG FRISKBAGT BRØD

LÆKKERSULTEN 145,-

1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OST, PATÉ, PESTO, FRUGTKOMPOT, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER,
CORNICHONER
OG FRISKBAGT BRØD

OPLEVELSEN 188,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 3 SLAGS OSTE, KRABBESALAT (SURIMI), FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD

LUXUS TAPAS MED FISK 228,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, RØGET LAKSEMOUSSE, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD

Tilkøb

LØGRINGE 38,-

SPRØDE LØGRINGE MED CHILIMAYO

OSTEFONDUE 48,-

LÆKKER OSTEFONDRUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA SERVERET MED BRØD

SWEET POTATO M/TRØFFELMAYO 55,-

SPRØDE SWEET POTATO FRIES MED TRØFFELMAYO

Aften

Fra kl. 17:00 til 21:30
( Fredag og lørdag til 22:00 )

Starter

OSTEFONDUE 48,-

LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA, SERVERET MED BRØD

Forretter

CARPACCIO 115,-

RÅMARINERET OKSEKØD ANRETTET MED SPÆDE SALATER, FRISKHØVLET PARMESANOST, VILDE OLIVEN OG GRØN PESTO

REJE PIL PIL 115,-

TIGERREJER I HVIDLØGSOLIE SERVERET MED BRØD

MÅNEDENS FORRET  115,-

SPØRG BETJENINGEN

Hovedretter

BURRATA 125,-

LAGT PÅ BUND AF SPÆDE SALAT, ANRETTET MED STRIMLER AF SERRANOSKINKE SAMT BRØNDKARSEOLIE

SVAMPERISOTTO 198,-

LAVET PÅ SKOVSVAMPE OG MASCARPONE, SERVERET MED SPANSK CHORIZO

KALVEMØRBRAD 255,-

SERVERET MED FLØDEKARTOFLER, SMØRSTEGTE GRØNTSAGER SAMT ESTRAGONMAYO. HVIS I ØNSKER AT SKIFTE FLØDEKARTOFLER ELLER ESTRAGONMAYO UD MED SWEET POTATO FRIES ELLER TRØFFELMAYO. 10,- PR. DEL

FRISK PAPPARDELLE PASTA 198,-

SERVERET I FLØDECREME MED RØGET LAKS, TIGERREJER SAMT FRISKE GRØNNE ASPARGES

Månedens menu

2 RETTER 298,- / 3 retter 348,-

SE VEDLAGTE ELLER SPØRG BETJENINGEN 

Tapas

SMAGEN AF SPANIEN 115,-

2 SKIVER SERRANO SKINKE, 2 SKIVER SORTFODSSKINKE, 2 SKIVER MANCHEGO OST, PESTO, SAMT SEMI-DRIED TOMATER OG FRISKBAGT BRØD

DEN LETTE 185,-

1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, 3 SLAGS OSTE, PATÉ, PESTO, VILDE OLIVEN, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD

ORIGINAL TAPAS 215,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, 3 SLAGS SALAMI, PATÉ, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER OG FRISKBAGT BRØD

LUXUS TAPAS MED FISK 245,-

1 SKIVE SORTFODSSKINKE, 1 SKIVE SERRANOSKINKE, HVIDLØGSSTEGTE TIGERREJER, RØGET LAKSEMOUSSE, KRABBESALAT (SURIMI), PATÉ, 3 SLAGS SALAMI, ØLPØLSER, 4 SLAGS OSTE, FLØDERØRT LEVERPOSTEJ, PESTO, VILDE OLIVEN, ESTRAGON MAYO, SEMI-DRIED TOMATER, CORNICHONER SAMT FRISKBAGT BRØD

LUXUS TAPAS MED FISK OG 3 GLAS VIN 395,-

1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 1 GLAS HVIDVIN OG 1 GLAS RØDVIN

ALT I ÉN 525,-

LUKSUS TAPAS MED FISK OG VINMENU. START MED 1 GLAS MOUSSERENDE VIN, DEREFTER 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, OG KAFFE/THE

ALT I ÉN + VALGFRI DESSERT 625,-

LUKSUS TAPAS MED FISK, VALGFRI DESSERT OG VINMENU.
1 GLAS MOUSSERENDE VIN, 2 GLAS HVIDVIN, 2 GLAS RØDVIN, 1 GLAS DESSERTVIN SAMT KAFFE/THE

ALT I ÉN TIL FEINSCHMECKEREN 825,-

VI HAR GIVET VINMENUEN ET STEP OP MED UDVALGTE VINE FRA DE ALLERBEDSTE PRODUCENTER

ALT I ÉN TIL FEINSCHMECKEREN + VALGFRI DESSERT 925,-

VI HAR GIVET VINMENUEN ET STEP OP MED UDVALGTE VINE FRA DE ALLERBEDSTE PRODUCENTER

Tilkøb

LØGRINGE 38,-

SPRØDE LØGRINGE MED CHILIMAYO

OSTEFONDUE 48,-

LÆKKER OSTEFONDUE LAVET PÅ HVIDVIN OG MOZZARELLA SERVERET MED BRØD

SWEET POTATO M/TRØFFELMAYO 55,-

Desserter

Fra kl. 11:00 til 22:00
Fredag og lørdag til 22:30

KLASSISK CRÈME BRÛLÉE 85,-

BAGT VANILJECREME MED KARAMELLISERET SUKKER

FRITURESTEGT CAMEMBERT 85,-

SERVERET MED RISTET BRØD OG SOLBÆRKOMPOT

SKOVBÆR TRIFLI 88,-

SKOVBÆRGRØD LAGT I LAG MED KAGERASP SERVERET MED VANILJEIS PÅ TOPPEN.

FRAGILITE ROULADE 88,-

ROULADE RULLET MED CHOKOLADE OG HINDBÆR, SERVERET MED FRUGT COULIS OG FRISKE BÆR.

DESSERTTALLERKEN 98,-

TAPAS AF UDVALGTE DESSERTER MIN 5. STK, SPØRG BETJENINGEN

Lidt sødt

PETIT FOUR 35,-

HJEMMELAVET, 2 STK

KRANSEKAGE 38,-

HJEMMELAVET OG FYLDT MED BLØD NOUGAT

Vinkort

Du kan hente vores menu og vinkort her:

Smag på vores gode vine
Vi har har ca. 150 – 200 vine, de fleste kan købes pr. glas. Smag lige det I ønsker, alle vine kan åbnes. Start f.eks. med bobler, så hvid derefter rød og slut af med dessertvin. Alt i alt, lige det I ønsker.

De 26 mest brugte vine er :

Rødvin : Zinfandel, Tempranillo, Syrah, Sangiovese, Primitivo, Pinot Noir, Pinotage, Nero d’Avola, Nebbiolo, Merlot, Malbec, Grenache, Carmenere, Carignan, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.

Hvidvin : Viognier, Sèmillon, Sauvignon Blanc, Risling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Muscat, Gewurztraminer, Sylvaner og Chardonnay.

RESERVATION

VI HAR SOM REGEL PLADS I RESTAURANTEN, MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ:
(+45) 24 42 50 35
OG BESTILLE BORD.

VIDSTE DU

Rødvinens farve kommer fra drueskallen. Kødet indeni er hvidt, derfor kan man godt lave hvidvin på røde druer.

VIDSTE DU

Der bliver produceret i omegnen af 250 millioner hektoliter vin om året. Til dags dato er den mest solgte vin Mateus fra Portugal.

Brasseriet Baum menukort
Live musik
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev